Welcome

Ez az oldal a Vampire Knight-tel foglalkozik melyet Hino Matsuri alkotott.Az anime folytatását megtalálod a Lala magazinban mangaként. Sajnos NEM lesz 3.évad.Remélem tetszeni fog a saját írásom mely a Vamprie Knight anime folytatását írja le. És természetesen a Főoldalon mindig találhatok valami újjat és izgit.Csak néha kell egy kis idő mert nem minden magyarul van ;) Addig is jó böngészést!

by;Zena

2011. augusztus 17., szerda

Verseny eredmények

Na sikerült és meghoztam nektek az eredményeket. Nagyon szoros volt és a negyedik helyen ketten szerepelnek vagyis holtverseny lett de sajnos lemaradtak a harmadik helyezéstől 2 ponttal...Nem nagy volt a pont különbség mert 5 pont volt a max egy témában és így lett 15+15 vagyis 30 pont volt a teljes pontszám.

1.helyezet  Csaj és Brigi       28pont
2.helyezet Bett                     27pont
3.helyezet Babuka               26 pont
  
És történt egy előre nem megtervezett dolog méghozzá az hogy lett egy különdíjasunk is mert mivel a barátnőmmel mind a ketten "Vampírosak" vagyunk és ezért nagyon teccet nekünk Katherine sztorija és ezért ő lett a különdíjas.


Különdíjas; Katherine

Gratulálok a nyetreseknek :)!! 
És akik nem értek el helyezést azoknak pedig azt üzenem hogy köszönöm a jelentkezést de lesz még verseny és lehet hogy ha arra is jeliztek akkor nyerhetek is :D..

A nyertesek egy napon belül kapnak egy e-mailt tőlem az ajándékokkal kapcsolatban! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése