Welcome

Ez az oldal a Vampire Knight-tel foglalkozik melyet Hino Matsuri alkotott.Az anime folytatását megtalálod a Lala magazinban mangaként. Sajnos NEM lesz 3.évad.Remélem tetszeni fog a saját írásom mely a Vamprie Knight anime folytatását írja le. És természetesen a Főoldalon mindig találhatok valami újjat és izgit.Csak néha kell egy kis idő mert nem minden magyarul van ;) Addig is jó böngészést!

by;Zena

2011. augusztus 20., szombat

Hino "utazása" Taiwanra

Kicsit késve , de meghoztam a következő frisset. Hino Matsuri írt  a blogjába és ebből próbáltam bogarászni nektek;
Hino -senei Taiwanon járt. Elsőnek egy animes mangás rendezvényen adott autogrammokat. Azt írta hogy mikor megérkezett meglepődött hogy mennyi motoros , (motorkerékpárok) van az utcán.Tájak és a városi kerületek azaz a külváros igazán szép zöldek voltak.
Tehát Changhong kiadó kiadta a Vampire Knight-et és ezért hívták meg Hino-t is.
Ebben a ruhában jelent meg;
  Mikor belépett a váróterembe meglepték mert virággal "halmozták" el.Autogrammot osztott majd végzett egy kis közvélemény kutatást a három fő karakterről. És ha jól értettem Zero nyert 34% -kal majd Kaname 33% és Yuki 24%.        
                 Ilyen plakátok voltak láthatóak -->
 Majd az eseméyneket egy vacsora követte a kiadó embereivel, ahol nagyon jól érzete magát és köszöni a sok figyelmességet.


 A vacsora után cipőt vásárolt és talált egy pólót amibe az érdekesség az volt hogy a fejben Zero nevének kanjija szerepel.Ha jól értetem ezt meg is vásárolta;

 <==  Így nézett ki a felső ==>
Taiwanon 4 nap és 3 éjszakát töltött el. Nagyon jól érezte magát,  Changhong kiadó emberei is nagyon kedvesek voltak.



Elfelejtettem említeni, ez már egy kicsit régebbi hír;
-ebben a hónapban kimarad a manga következő fejezetje  mert Hino Matsuri pihen egy kicsit.Szóval a következő fejezet jövő hónap titka ^^. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése